Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Tvrzník říká, že pomáhal vytvořit systém k recyklaci elektrošrotu. Nu asi se tedy podílel na systému jenž je značně monopolní, a je jednoznačně nastaven tak, aby zvýhodňoval jen některé subjekty. V demokjracii se tomu říká nekalá soutěž/ neboli monopol! Znám osobně, ty kteří se na systému s odběrem lednic podílí, a je to až k nevíře, jaké osočování a nevraživé vztahy kolem panují. Holt byznys, a dosažený pomopol je fakt lukrativní. Co si, jako  bývalý člen představenstva ČAOH pamatuji, tak nikdo nikdy o monopoly nestál. Jen nadnárodní společnosti jako RWE AG dnes AVE, nebo Vivendi, se o to vžy snažíli. Nu což pan TVrník  ví o pokutách a zapomíná sdělit že Inspekce uděluje pokuty jen těm nepohodlným/ neprovázaným s místními uskupeními. A to, co se odehrálo při likvidaci elektošrotu v Panasonicu hravě pominula. Nu a důkazy měla!

Takže pr. Pomalu s tou spravedlností!

 Důkazem je i situace v Plzni v odpadech. Plánovaným návratem k socialistickému /komunistickému pojetí svozu odpadů, dojde pro občana k zvýšení celkových nákladů na likvidaci jeho odpadů. Jak zarážející je pak lhaní politiků na bilbordech občanům o levnějším svozu .

Nemluvě o  leta trvajích dotacích/utracených milionech/ na Městské s.r.o (Balounovo zašívárna) na odpady . Co lze o  jeho činnosti říci pozitivního?Vůbec NIC!

Taky zarážející je stav ZEVO Chotíkov, a hloupé,až arogantní výroky pana Drápely o aktivistech. Přeci dobře dopředu věděl o rizicích nesmyslu u Chotíkova. To mu zapoměl krajský a jeho poradce říci?

Proč nestavěl ZEVO na Jateční a prokazatelně levněji?

 To by měla inspekce šetřit. No dnes již možná na podnět státního zastupitelství Policie. Tam se prošustovávají velké prachy  voličů/občanů/lidí!

 Já jen zírám jak jsou státní orgány nečinné, asi jsou prorostlé s těmi co to mají jako zlatý důl!!!!!

Nu asi není divu Kydž vnitra řídí Ten komu se tu přezdívá " Zrádce zrádců"

Hihihi, a zase jsem to nyvdržel a řekl názor , nu což zase po mně půjdou, hihihihi

0 0
možnosti
  • Počet článků 23
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 728x
Pomáhal jsem v České republice vytvářet systém zpětného odběru vysloužilých spotřebičů a jejich recyklace. Pracuji v největším tuzemském neziskovém kolektivním systému Elektrowin. Jsou mi blízká všechna ekologická témata, ale zdaleka ne všichni ekologičtí aktivisté.

Seznam rubrik